Wednesday, 16 February 2011

MC :)

As-salam all of you! mc? whats that? ohooo. yesterday i went to the clinic near with ___. okay. then doctor said my throat become bad and swollen. Ya Allah. patut lahh sakit yang amat. nak telan air L sendiri pun tak termampu. doc tu babble about my throat and she ask me.. 'kalau nak mc , boleh je.' hehe. OFC! i want. sebab dah tak larat.

then, back to my bedroom.. ahhhh. fuhhh... lega. sangat tak larat plus afternoon yang terik. i'm taken 6 types of medecine. mabuk mabuk lalat lepas makan ubat-ubat tu. bayangkan. 6 jenis ubat kena telan. sabar-sabar.
, i suppose to send my experiment results today (chemis) but mizan and i absent,, so just give it to pali. IDK if they can copy all of that plus! my planning exp and report not done yet. and plus report BIO. form 4 actually , many things to do. more, st class. pening-pening! add math? jangan cerita. fizik? bermain dengan formula. bio? =,= no komen. chemis? boleh tahan. suka experiment! itulah manusia suka memilih sangat. haish..sorry ^^

about my bloggo bloggy? heha. its more to islamic right? wheee~ dont be weird okay? dislike. sorry. tak perlu lah pelik sangat. saya islam so... pelik ke kalau saya menggunakan perkataan ke arah itu. maaf lahh sesiapa yang terasa. bukan nak kata, sekarang agama sendiri pun dipandang asing. itulah manusia akhir zaman , (bukan semua) . jangan PELIK bila bertandang ke blog ini. sometimes i post about what i know, ilmu yang boleh dikongsi bersama, peringatan untuk diri sendiri dan semua pembaca. terima kasih sebab ramai yang support konsep terbaru blog ini. bukan setiap masa blog saya ini penuh dengan peringatan dan dakwahnya. ade juga post yang akan datang HARI-HARI KU macam biasa. wait and see sebab baru je start konsep ni yooo. hee, tgok! dah ber-rapper plak. okay-okay lahh nanti lagi mengarut je. *elakkan ghibbah. adios.

No comments:

Post a Comment