Monday, 28 February 2011

pemberian yang bermakna

Assalamualaikum :) hari ini niat aku tertunai dan dah ditunaikan pagi tadi. Alhamdulillah, semua dengan izin-Nya. sehelai purdah telah aku terbangkan. (hehehe) kepada seorang hawa yang teringin bebenor nak pakai purdah. :D
kebetulan lah kan ada lebih so.. bagi jelah. asalkan niat tercapai nak pakai masa abang dia kawin *jemput jemput org di sini. haha. what a shame, hee. seronok bila lihat orang yang ada sama niat baik dengan kita. wheee~ mudahkan kesulitan yang ada. adik ni purdah ibu dia hilangkan. haaaaa... (ibu dia pakai purdah??) yelahh kot kan. :)

actually guys, hal ni terjadi malam semalam, ya Allah! adalahh seorang makhluk Tuhan yang paling jambu cakap 'if kau pakai esok, i'll be the first person.. say WOWWW' lebih kurang macam tu lahhh. haha. tak ingatlahh ape dia celoteh smlm. terasa agak tercabar lahh semalam kan. apelahh sangat, aku pakai bukan nak mengharapkan pandangan dan pujian orang. * dia gurau je tu farhana.  sorry to sayyy. tak berani lagi nak cuba pakai kat sekolah -__-

toodles :)

No comments:

Post a Comment