Sunday, 6 March 2011

AQ 5 :) not bad

Assalammualaikum :) homeworrk dah siap. weee ~ tadi tengah memikirkan quotes yang nak dibuat, teringat. AQ, akedemi Quran. :) terus mengalihkan pandangan. masa tu akak tu yang baca. so far.. boleh tahan. actually banyak ilmu yang aku boleh dapat dari menonton chanel macam ni. para juri tulahh yang mainkan peranan *i thought lahh. hee. even aku tak reti nak baca nahwand, ras, burdaa ,hijjaz ke apa.. at least tahu lah juga ape tu semua. sebelum ni tak tahu menda semua tu. tadi dalan AQ ade asyraf muslim. pakai jubah, KACAK. haha. ya Allah, apelah aku ini kan. memang tak dinafikan dia memang handsome. juri2 tu banyak complain lahh, aku rasa okayy je. haha. memang tak layak lah aku jadi juri kan. ada ustaz yang macam cina sikiit tu, meyerupai ayah seseorang kot. bukan ayah aku, semestinya. yesteyear punya students lagi okay kot dari yang ni, aku bukak fb AQ tadi pon ade yang komen, bacaan mereka kurang menyerlah kalau nak dibandingkan students sebelum ni.

mereka baru belajar, bagilah can. yang penting hari ni tade penyingkiran. FYI, ada someone kat AQ sama umur. SWEET6TEEN, hehe. entah siapa nama dia. . tapi muka macam bukan 16 je. ape pon i give support to them 'melahirkan generasi Al-quran'' insyaAllah. :)

 


tunngu kedatangan imam muda 2 pula. :)
hee.

No comments:

Post a Comment