Thursday, 10 March 2011

HISTORY.KRS.SASTERA IKHTISAS.

Assalammualaikum :)
hari ni dapat pengumuman.
esok merentas tasik! (????)
semua excited lahh kan sape yang jadi juara kali ini, hmm.. tgok lah nanti. 
aku dah tak larat nak tengok NEPTUNE menang lagi. -___-
*aku dah tak se-excited nak lari mcm form 1 dulu. 

SEJARAH

dapat kertas dan check check... huh. totally, dispointed.!
65 je? sikitnya! padahal dah A.A minus/tolak. entahlah. terikot-ikot gred tahun lepas.
kalau last year 65 tu ngam ngam B. bagi aku A minus tu tak bermakna. =.=
so buat masa sekarang agama jelah yang A standard. BI and sejarah A 'takde makna'
*puas jelah apa yang ada, tu je yang kau usaha kan, fana.

KAWAD KAKI

woo, farhana masuk kawad kaki.? mcm tak percaya. hehhh. aku penah kawad dulu lahh. -___-
ada juga pengalaman dari takde. KRS dan polis memang byk beza.
polis pakai kasut orang pergi office tu, KRS pakai boot. wahhh. nampak best sikit.
ape ape pon, aku try lahh untuk belajar kawad krs ni. kekanan lurus, memang tade dalam polis.
apa lagi? haa..tranformasi ? pe entah. pon takde dalam KRS.
rombak? pun takde. banyak lah jugak yang kena belajar dari  syahirah.
*dia ajar bebudak GARANG. teeheee. :D garang ke syera?

SASTERA IKHTISAS OR ACCOUNT CLASS

saidah akan berpindah ke kelas yang tak jauh dari kelas asalnya, there is account class.
why?? because she can't balance science streams elective subject.
haaa... ST akan berkurangan lagi, so 28 je.
sometimes, i felt the samethings. 'i wanna drop this this and this'
add math? huwaa.. its killing my brain. *hiperbola tu.
but i'm fallin in lovwwe with AL-KAMIYA. :)

naik form four memang banyak koje. so take it easy ,cool, relax...and siapkan semua yang ada. :)

adios

No comments:

Post a Comment