Saturday, 5 March 2011

sangatlah busy -___-, *sigh

tengah malam buta baru nak update. good. :) *what the? starting my day at the loliloved school.  whaaa, pagi-pagi buta dah memblur semacam sampai orang depan aku pun aku tak cam. apelahai..biasalah, pagi pagi, tulah kebiasaan aku pun. haha. first period kelas agama ,ustaz nasrum.. wuuu, baju dia macam nak g nikah, warna putih plak tu . *kacak. heee. ustaz cakap 'kembali kepada fitrah' :)  yaaayyy, dapat kertas agama. sangat lah agak tergamam bila terpapang '76', okaylahh untuk starting punya test. Alhamdulillah.. then,lepas discuss ada dua soalan yang macam kerling~ hee. BONUS. uuuu, up ckit A flat dapat. lagi syukur, Alhamdulillah. *76 dah flat kan?? hmm. siapakah dapat A plus plus? iqmal. okay, congrets! *jeles padahal. mizan, lagilahh.punya happy dapat tutt plusplusplus. haha. syera pun sama je dengan aku. A flet *flat ke flet? haa, CIKGU ROZITA takde? ahaha sangatlah suka bebudak kelas aku tu. haihh, dugaan bila nak siapkan BM tadi. ada seorang makhluk tuhan paling tak reti nak dok diam mengacau aku tak tentu hara sampai dah fedup nak siapkan benda alah tu. sabar jelahhh ye. *sigh.

lepas rehat tadi add math. grrrr~ scaryy jer ,ingat teacher nak bagi markah. aku dah pikir kompom fail ni, tak 9/100 mesti ZERO punya. last last teacher suruh buat balik, teacher tak puas hati. bagi greelight tengok segala buku add math *buku text,latihan dan note je. finally, aku tak tahu nak guna mana punya formula. main pakai masuk jelah, ikot contoh dalam buku tu. lagi 15 minit je lagi, dah perah hotak macam ape, haa hambik kau.. aku tiru chan, chan memang suka bagi free free orang tiru kertas dia, baik fizik ,bio dan addmath .baiknyeeewww ^___^

balik dari sekolah, mengisi perut yang kelaparan.. goyang kaki. dan rumah agak bersepai *bila din dah balik. haishh. ni BUKAN HOSTEL kau lahh. so, dengan rela hati kemas lahh rumah, sapu sikit, susun apa yang ade atas meja. lap meja. huh. sikit je tu *alamak hai, po___ je. lepas bersihkan diri, solat.. online kejap. then off... rasa nak tidur. *tak baik tidur petang, bangun balik, aigooo~ online balik.. chatting dengan anak pak cik rahim, eimah. komen sana sini. like itu dan ini. huhhh.makin b o s a n dok tgok fb ni lelama. ziarah lahh blog orang yang aku kenal je tadi. cerita pasa lblog eimah what can i say.. hmmm. ini lagi? haha. punya lahh jahatkan. i mean mcm kosong je blog dy. eh? i mean lagi BG blog dy whitepink mcm pudar dah. haha. mcm tu plak. tapi aku suka dia punya header, ullzang!! heee. :D ohh, i get blog requested. so i did for her. dengan rela hati, aku gunalah segala apa yang ada dalam dekstop aku ni kan. ya Allah, internet..punyalah lambat macam tortoise. dari lepas solat asar....stop magrib then lepas magrib sambung lagi. dan stop..sambung lagi sampai skrg. memang lahh tak lama lagi lappy aku ni. -__-. semua dah siap, tinggal header je.e ntah tetiba tade idea nak buat cane. last last buat ape yang terlintas dalam fikiran aku . dan SIAP. huhu. busy, sorrylah kepada sesiapa yang menghantar chat kepada aku, tak terniat aku menghiraukan korang. agak busy dooddyyy. sorrayyyy yea?

haaa, kay lahh tu je yang aku nak cerita. bayy, Assalammualaikum :)

No comments:

Post a Comment