Friday, 4 March 2011

satu cinta

Assalammualaikum , heee.
ramai yang tanya apakah tajuk lagu dalam blog hang ni?
tak pernah dengar, termasuk lah aku.
seriously, first time dengar lagu ni... terus menusuk qalbuku, cewahh. haha
bila dah dengar hampir setiap hari and terasa something yang  ubah jiwa dan ragaku, cewahh lagi. haha
pengisian lirik tu mcm ade MAKNA. tapi apa dia ehh? baca sendiri :)

Ku memohon dalam sujudku pada-Mu
Ampunkanlah s’gala dosa dalam diri
Ku percaya Engkau bisa meneguhkan
Pendirianku… Keimananku…

Ku memohon dalam sujudku pada-Mu
Ampunkanlah s’gala dosa dalam diri
Ku percaya Engkau bisa meneguhkan
Pendirianku… Keimananku…

Engkau satu cinta
Yang s’lamanya aku cari
Tiada waktu ku tinggalkan
Demi cintaku kepada-Mu
Walau seribu rintangan
Kan menghadang dalam diri
Ku teguhkan hati ini
Hanya pada-Mu
Ku pasrahkan…

Oh Tuhan… s’lamatkanlah hamba ini
Dari segala fatamorgana dunia
Oh Tuhan… jauhkanlah hamba ini
Dari hidup yang sia-sia



thank you :)

No comments:

Post a Comment