Friday, 11 March 2011

says ;


just now, i went to merentas tasik.
abviously, tired MUCH MUCH!
since form one and till now, i never get any medal. haha.
what a shame. i dont mind lahh. setakat medal, apa lah sangat -____-
faris take a some pictures there, (????)
 , seriously, teringat kat syu rashidi ku. =.=, i miss herrrrrrrr!

first i ran with fazlina.. wooo. nampak je ayu mcm tu. tapi stamina dy okaylah if nak compare dengan aku.
then, i waited for mizan then.. she so slowly, i ran alone till flat labuan. i stop there. hah! rasa nak tercabut kaki semua. kalau dah berhenti tetiba mcm tu. i felt my face so hot. i felt my face have many oilsss.
ran.. walk..ran..walk..ran..walk...
like that lahh tu yang dapat 2 mata je tu.
when i arrived at SANTAI cafe, uhhh. i saw many many peoples there,
i cant see clearly, saya rabun. :D
ohh bebudak sains selangor. ^^ half of way to arrived at the end,
i ran ran ran dan sampai dekat simpang ada lahh budak smss ni tolak aku, nasib baik tak jatuh dekat divide.

dah sampai dekat ustaz fairuz..wuaahh, dy jadi DJ , penyambut tetamu. haishh.
malu yang amat tadi. then, terus lari sampai terlajak, dah tak tahu mana nak tuju..mcm tu lah, mengelab- semacam.

acara pemberian medal :
at the end..

last- BUMI
third- NEPTUNE
second- ZUHAL!!!
first - of course MARIKH.

L18 budak form 4 banyak menang. mana form 5? teeheeeee.

okay okay. yang dah lepas tu lepas, yg penting zuhal dapat mengatasi neptune dan bumi ~ :)

Assalammualaikum ^_^

No comments:

Post a Comment