Wednesday, 9 March 2011

tenang


my opinion is solat dalam keadaaan orang tak ramai rasanya tenang dan lebih khusyuk.
doesnt mean aku tak suka solat berjemaah tapi tadi memang aku solat sorang.
masuk je dalam surau tu.. hamek kau. pintu almari tah kemana, telekung pun ..entahla.
haihh budak budak -___-

masa tengah solat aku rasa mcam haaaaa....tenang amat dengan suasana redup dalam surau, even budak2 memekak mcm ape kat bawah,tapi tade terasa sangat ganguan tu. apa yang aku baca semua macam masuk dalam diri *macam mana tu?
hehhhh,entah la.

the conclusion is memang pun hanya dengan solat kita boleh tenang, kan kan?

so carilah ketenangan. cewahh :D
Assalammualaikum
_adios_

No comments:

Post a Comment