Thursday, 3 March 2011

writting by me?

Assalammualaikum.. yeaelateh.. i'm not fine. thank you. fever is back. :O , so easy to get sick. sabor jelahh * dalam keadaan muka yang selebeng. :D maybe lahh, people out there, wondering if all contents here is writting by FARHANA AZIZ. actually not all of the articles dari saya.. i like discover about my self so i post whatttt -related to me and my daily life. entah kenapa aku kalau sedih *smenjak akhir ni, mesti  nak berpuitis, berkias dan sebagainya to me its very beautiful way to touch them *hearts about my story. sape je yang nak baca coretan aku ni kan? semua yang artikel panjang-panjang banyak huraian tu.. tu semua dari hasil pencarianku di google dan sumber-sumber dari blog *dah dapat permission okay.
 kalau ada benda yang best aku jumpa, aku post lah kat sini. sesiapa yang rasa blog aku tak berfaedah sangat,

it's up to you all. i'm not a  good blogger to write something interesting to read,
just a bit knowledge that i wanna share.


No comments:

Post a Comment