Monday, 11 April 2011

buah hati pengarang jantung

guess guess guess
who? haa :D 
nak tahu lah tu.

Assalammualaikum w.b.t. di permulaan ana buat blog ni tade lahh ana intro-kan siapakah mereka yang special di hati ana.. nak tahu? gaa. ofc my super duper family. i'm the eldest and my lili bro. dua beradik sahja. orang ada tanya, tak bosan ka 2 beradik je? hmm. i dont think so. seronok je. :)


abdul aziz bin ismail.. was born on 29 july 1966. teka lah umorye berapa ^^ he have a good looking with serban. :) i like.. sunnah sunnah. he work as an editor and writer. the latest book that i've done read is keajaiban 3 kota suci. i will update here about kota suci tu. writen by abdul aziz :) i'm pretty proud with my dad. ohh, he is lowwwvvvingg person you know..Alhamdulillah, as long i live he never shouted or hitting me. because i more more more glad with her NASIHAT. and i always said okay ayah..okay.. tak pun tersengih mcm kerang busuk kan.. :D

 

haha, I HATE much my face dalam gambar ni. smemeh habis. :D so ana edit bg comel sikit. ohoo ( comel lah sgt kan? grr~) look at the back. masa ni kat paparich, celebrate 'HB' my umi. she born on 18 february ^^ ofc dekat pining. anak jati pining tapi membesar panjang di kuala lumpur. :) ohh, she have a good atitude everyday umi jerit kat telinga saya untuk mengemas rumah. metafora ! hehe, melampau lah hari hari jerit, umi ana hilang suara ana hilang pendegaran pulak nanti. :D dia inpirasi, dia penyejuk hati dia lahh permaisuri :) my mom suka masak, so kalau dia free sangat sangat, dia akan masak untuk family sume. :) i love my umi. sarang..sarang! ( tak pyh nak kr sangat kan..haha)


aizat farhan. ohh my boy. euww. was born on 16 august..i thought. yeah.. very TALKACTIVE boy. adess, penat nak layan.,penat nak gelak. pengggamat isi rumah., di corok dapur di corok bilik. :D fanatik dengan bola dan badminton. fyi, susah nak lekat kat rumah. -,- ada je outdoor games dia. bila cuti pagi dah keluar badminton.. petang lepas asar bola pulal. lepas isyak sambung lagi badminton.. nenek ana ckp bapak borek anak rintik naa.. ayah ana suka main tennis petang petang. tapi adek ana ni overdoss sgt dgn sukan. haa, hari tu dia wakil skolah bola baling. kalah :) heeee. PMR candidate this year. idk lahh ape ending of story kisah f3 dia tahun ni last year my ending not bad to them. but to me.. grr~ Allah s.w.t je yg tahu.


to be continued...


 

No comments:

Post a Comment