Tuesday, 12 July 2011

editi-edito-edite

Assalammualaikum, syukurlah hari ini perjalanan dalam hari ini okay walaupun agak kelam kabut, Alhamdulillah. tak kena denda.

hari ni ada sesi fotografia lagi tapi amek orang luar, yang dah ade pengalaman. dia punya CAMERA besar sangat. hee, tak pelik dan tak jakun, cuma sebelum ni paling latest sekolah tu guna CANON ape tah. itupun faris.aslam punye. besar CAMERA tu macam ini ;

 

lebih kurang lah.
mesti gambar kita cantik nanti kan? err. masa candite persatuan sejarah, ana rasa mulut ana terlopong maa ~__~ malu ana bila bebudak tu tengok. hmm. 

semalam lepas habis manzil sendiri, duduk depan laptop dengan facebuuk. makin bosan kan? hmm. disebab malam semalam tak dapat tidur dengan lena, cari gegambar yang agak cantik. sebelum itu, discover orang punya gambar, esp photographer malaysia yang edit-edit gambar ini. kebanyakkan guna photoshope -___-. so ana guna je apa yang ada. itu pun dah bersyukur sebab ada yang menghargai. ^__^ Alhamdulillah. ini hanya hobi je. tak cantik ana tak kesah, asalkan ia memuaskan pandangan ana :) 

tengok lah ini : farhana [ official picture ] macam tah pape aje. 

ni actually untuk fiza :))


macam crack sikit, maaf.
 ini pun.? hm.




syukran, sohabati..
ila'liqo :))

No comments:

Post a Comment