Sunday, 10 July 2011

oh add math..

jumpa hantu nama nye kumkum,
Assalammualikum?

malam yang berteman kan kedinginan, membuatkan ana syiok nak buat homework ..add math oh add math.., baru  buat 3 soalan padahal. ye, malas dahh ni.. esok nak kena bangun awal, nak menghafal nak itu nak ini dan ke sekolah. last week punya jumaat bersamaan 3 hari yang lepas, 

wuu..tak sangka dapat siapkan 9 soalan yang sangat lahh 'senang' dalam berapa jam je . heh. nasib baik ade peneman, bibik ana ni.. hehe. alahh, yang mizan tuh. haa..dia lahh yang bersemangat nak buat. dah buat-buat rasa seronok pula. rasa nak buat lagi, 

akhirnya farhana dah buat soalan next lesson, ana ulang lagi 3 soalan padahal. ye, malas pula sebab nak kena hantar saba' esok so. dahulukan mana yang perlunya sebab dah seminggu ustaz tu takde so..kena tambah dan lancarkan ayat-ayat Allah lagi suci ini supaya  ia sentiasa terpahat dalam fikiran, hati dan jiwa ana :)

add math sematkanlah dirimu dalam mindaku agar cepat aku mempelajarinya, kuikui :D


my design, credit to ariefana :)

maka, sekian terima kasih :)

ma'ssalammah..

No comments:

Post a Comment