Thursday, 14 July 2011

UniKL (MIIT)

Assalammualaikum :)

hari ni bebudak science (kami lahh tuh ) pergi UniKL dekat jalan sultan Ismail, betul betul tengah bandar. baru tahu ade U paling tinggi di Malaysia kat sini. heee. agak canggih lahh benda-benda kat situ. dewan dia lacture dia cantik, aircond sampai berapa pun tak tahu, sejuk sampai gigil-gigil. ee, perut pulak lapar masa tu. sabar je menunggu habis penerangan pasal bachelor tu semua.

UniKL separuh swasta separuh kerajaan. dibawah MARA uncle tu kata.  UniKL bukan kat KL je ada, ade 11 campus UniKL. paling seronok rasanya siapa yang amik bidang marine engeneering, campus dia betul-betul sebelah laut., dekat LUMUT, PERAK. 

yang best antara yag best kami dibawa ke makmal tercanggih mereka, lab computer dorang banyak. ooo, jakun ni. ish. setiap lab punya tahap kecanggihan mereka. lab yang last sekali guna apple IMAC. ee best kalau dapat bawa balik 1. !! hee. oka dahh.


baru sedar, yang ana tak berapa minat sangat nak bermedic, nurse ni semua. more to ICT. minat pulak nak amek BCEM tadi. apa tu? dengar je dah hebat kan. itu bisnes and IT, lect dia muda lagi. hee. :)) and backup plan ana is  ISLAMIC REVEALED KNOWLEDGE AND HUMAN SCIENCE. benda ni ada dekat UIA, unisZA pun ada rasanya. bukan senang nak masuk , tapi kena work hard lahh kan? 

kayy, ila'lilqo :))


No comments:

Post a Comment