Saturday, 27 August 2011

dedikasi Eidul Fitri

Assalammualaikum.. dedikasi ku tujukan buat teman taulan, sahabat handai yang dekat di mata mahupun yang dekat di hati.. pertama sekali kususun sepuluh jari buat teman seangkatan tersayang :)


buat syera , anis dan fiza (baju biru) maaflah kekurangan budi bicara, lambat untuk aku berfikir..kerana memang aku ni jenis blur-blur alam meh. maafnya, selalu buat korang bengang.


fadzli a.k.a pali, sorry sorry.. selalu marah dia sebab mulut dia ni bising mcm murai. hehe.
maaf pali andai kata-kata ini meninggung perasaan engkau. 

 ini pakcik zoul.. heh. sudah menjadi ahli sekolah cluster.
maaf maaf maaf.. itu je mampu diungkap. :) 
dan selamat hari aidilfitri.


kami punya ketua kelas, selalu mengada-ngade. maafnya ketuan anak buahmu ini selalu degil.
tapi dia pun degil jugek.  

mizan yang senyum tu, tak senyum tu ustazah saripah..
sorry mizan, selalu amek barang kau tapi kau tak kesah pung, asal ek?
tapi nak mintak maaf jugak.
bim, sorry dah lama tak pulang dengan kau. sebab aku dah ada driver skrg ni.
sorry sangat!!

adik manis maafkan si gadis ayu ni.. sebab selalu bergantung harap apa-apa present or give a talk dalam perbincangan dalam kumpulan.. dia ni pandai nak beri hujah nak dibanding diri ini. heeeee.



ini bini ozil.. *ouch. ye, inilah nikon girl kami masa form3.
semenjak dia takde,takde siapa nak menangkap gambar kami yang tomey-tomey.
hanya harapkan mizan dan ekhsan jerrr.
maaflahh syu, dah jarang contact kau. mcm kau nak contact sgt dgn aku. T_T, hehe
gurau-gurau :) aku susun sepuluh jari mohon maafnya?


ni medulla. hee. kidney ontheway..dia budak sains muar, pandai-pandai.
ye, aku minta maaf dari dulu hingga kini. maafkan ye ye??


ini untuk junior ana pula :)


 eimah tudung hitam, dia sangat tomey kan?
masa dolu-dolu.. rapat jugek dengan budak ini tapi semenjak masuk form4 dah agak jauh-jauh gitu.
maafnya adik , tiada niat untuk menyombong...sesungguhnya akak pemalu. kuikui >,<
najihah yang punya pipi comel, dia pun comel mehh! geram tgok pipi dia taw!
dia sangat peramah tapi sorry lah kak ana tak boleh nak jadi seperamah jihah.. maafnya adik-adikku.

nice one. she is trisya hazriyana. good in edting pictures! sukaaaa ^_^!
dia sangat pendiam dari kaca mata saya, dia juga insan yang tabah dari pandangan saya.
hehe. selamat hari raya nikon girl :)

ni aisyah :) peace ana dah conteng muka dia.. sorry kalau nampak buhuk -,-
nak ucapkan selamat hari raya dah jarang contact dia ni..
nanti nak kutip duit raya kat umah dia ,heeee.


ni makcek ni banyak cerita, nampak je pendiam , hehe.
tapi dialah yang buat telinga ni teriang-iang dgn dia. heshh. :D
btw, selamat hari Raya :)

*muka kepenatan sat : penat nak save gambar korang. hee. tapi rela hati jugak nak buat. okay..maaf kalau ada yang tade gambarnya.. ni pula untuk mereka yang tiada gambar. MAAF!

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada :
safiyrah nazirah. rahmad.fiqran, cikin, jaja, atiqah, mala, jannah, harith, amir, ekhsan, borhan,iqhmal, sya, farah nani and wani, fatihah, fara syaqira, and all ex-bestarian :)

to my seniors,
cici, dayah, aisya aredha, ayisha, kak olya, amoi, decna,fazrihana, faris, fazial,ammar,azrul,fadhil,amirul hefedz,haziq sam, kak mahirah, haziq mok, and all seniors yang mengenali siti farhana.

to bloggers :
kak syira, kak farahin, kak nadzlin, kak atikah, kak lyssa, abang mujahid,diyana, kak husna dan semua followes ana :)

ana susun sepuluh jari , ana tahu ada salah bicara, sombong yang tah ape-ape, kata-kata yang tak boleh diterima, jelingan manja yang menyakitkan jiwa, tatasusila tak selesa, penampilan yang tak sempurna.. maafkan yea??

SELAMAT HARI RAYA ADILFITRI SEMUA!!

*notakaki : raya lambat lagi tapi mcm esok hari raya. ana jeles sebab dah ada massage raya kat fb. hmmm.
pictures credit to : nur hamizan , trisya hazriyana , amirul nur ekhsan and zulfikiri.

No comments:

Post a Comment