Saturday, 22 October 2011

monolog sendiri

Assalammualaikum ,
mood : nak cakap sesorang. crazy? nope.

kenapa hari ni rasa longlai semacam.. sempat memekak tadi ' aku tak berdaya..Tuhan' ya, aku tiada daya hari ini. selama ini pun aku bertenaga dan tak lemah cenggini pun sebab siapa? Allah.. Allah yang bagi. apa yang kat dunia ini semuanya Allah bagi pinjam, nanti kena pulangkan balik.. 'Dunia ini hanya pinjaman' lirik lagu pesona dunia-inteam.

tekanan : sepanjang minggu exam ni, cukup memberi tekanan. (belajar last minute, memey r~) saya kan pandai. ~_~, huih. ya, saya seorang yang pandai kalau saya rajin. saya memang rajin kalau saya tak malas. saya tak malas kalau soalan tak susah. (!) hidup ni banyak benar alasan. kenapa ekk? sebab kita yang selalu reka alasan. kan?

banyak baca pasal cerita romantik : 'apahal farhana?' entah. sebab boring kot. tehee. so what? tak bermakna saya dilamun cinta.  selalu bukak iluvislam ,akusilam and apa-apa je laman sesawang yang ada artikel yang best-best. baca sampai habis.. tu yang 'barun' balik , menatap screen lappy jaa.

twitter : what can i say, laman twitter adalah laman terbaik untuk bebel sesorang. facebook?? mcm public sangat. so, prefer to twitter. facebook pun tengok mood.. kalau benda yang nk  bgtahu tu panjang sesangat baru post kat Fb. heee.

sombong : ada bebudak-budak kata aku sombong? so sad. -.-

tidur : ila lilqo. #mata dah kekuyuan. :D

No comments:

Post a Comment