Sunday, 19 May 2013

Allah with His great plan.



A dream, could be something unexpected. Have faith, Allah with His great plan.



Aku tahu, semua ini punya cerita indah. Cuma aku perlu bersabar sikit. Allah nak bagi kejutan yang lebih baik daripada apa yang kita kempunan sangat tu. Husnuzon dengan Allah, Allah sangat baik dengan kita. Jangan disebabkan hal yang satu ni,tak kan kau nak kufur dengan nikmat Allah yang lain?  
be patient. Kukuhkan iman.

By the way, tahniah buat teman-teman kesayangan, teman seperjuangan yang dapat UPU tu. Yang dapat both, matriks and upu. Please do istikharah before decide, to make sure you make a right choice. No regret. All the best, doakan saya yang terkontang konteng lagi ni. Rezeki belum sampai lagi. And for those yang tak dapat, jangan terjun gaung sudah. InsyaAllah, masih ada peluang dimana-mana.

Allah listens and already knows what is in your heart, 
but He wants you to ask Him for what you want..♥





  Mana mungkin rindu hilang buat teman seperjuangan, teman kesayangan.
Yang menjadi saksi kepada-Nya, jatuh dan bangun aku di medan ini.

All the best you all, selamat bergelar mahasiswi dan mahasiswa! :)

No comments:

Post a Comment