Tuesday, 4 June 2013

My first handmade




Disebabkan hari ini hari kebosanan saya, maka terhasil lah ruffle flower ni. First time, terus jatuh cintaa dengan craft ni. Material yang di guna kain kashibo, benang and yang bulat tetengah tu saya guna felt craft, semalam beli dekat aeon bukit tinggi. aher. Alhamdulillah, menjadi pun, selepas beberapa kali mencuba, berapa helaian, cebisan kain yang diguna. Maka ini hasilnya even mcm comot sikit. InsyaAllah, next time nak cuba try buat handmade guna felt craft 

Being a flower that are the most bloom in the diversity. Because the most bloom is rare.

1 comment:

  1. tantik, :)
    make five of that flower n hadiah kn for us okeh ^^

    ReplyDelete